Over mij

Mijn naam is Diane van Rooijen. Ik ben opgegroeid in Heerhugowaard. Na een aantal andere woonplekken woon ik hier sinds 2003 weer, met mijn gezin.

Ik wilde me graag verdiepen in de Traditionele Chinese Geneeskunde en daarom besloot ik in 2014 aan de Basis Vakopleiding Traditionele Chinese Geneeskunde te beginnen. Daarna volgde in 2015 de opleiding Voedingsleer, gestoeld op de Chinese methoden. Deze opleidingen heb ik gedaan aan de Academie voor Chinese Geneeswijze Qing Bai. Dit smaakte naar meer!

Ik koos voor de specialisatie Shiatsu Therapeut bij de Beroepsopleiding Iokai Shiatsu in Amsterdam . Van 2017 tot en met 2021 volgde ik de opleiding tot Shiatsu Therapeut. Dit is een opleiding met zowel theorie als veel praktijk.

Eerst studeerde ik naast mijn full-time baan in de zakelijke sector. Toen de studie- en oefenuren toenamen ben ik minder uren betaald gaan werken. Ondertussen richt ik me helemaal op mijn praktijk: DRO Shiatu.

Ik hoop u in mijn mooie praktijkruimte in Sint Pancras te mogen begroeten voor een Shiatsu of een Guasha behandeling, of voor het volgen van Do-in les.

Met warme groet, Diane van Rooijen

Reacties zijn gesloten.